Pannenkoeken eten in Amersfoort

Unieke pannenkoeken eten in pannenkoekenrestaurant De Hakhorst nabij Amersfoort

Wilt u pannenkoeken eten in een pannenkoekenrestaurant in de omgeving van Amersfoort? Dan bent u bij 'Pannekoekboerderij De Hakhorst' in Leusden aan het juiste adres. Wij zijn vanuit Amersfoort eenvoudig te bereiken via de Heiligerbergerweg of de Randweg. Heeft u een navigatiesysteem? Met het zoekwoord Lepelaar (in Leusden) wordt u vanzelf tot aan de parkeerplaats van ons restaurant geleid. 

Pannenkoeken eten in ons pannenkoekenrestaurant is een bijzondere ervaring. We bieden u namelijk meer dan 200 soorten zoete en hartige pannenkoeken. In onze open keuken ziet u hoe onze koks uw pannenkoek bakken. Bovendien kunt u deze pannenkoek helemaal zelf samenstellen. Daarbij heeft u in de eerste plaats de keuze uit eierbeslag, en volkorenbeslag. Vervolgens bepaalt u zelf welke ingrediĆ«nten u aan uw pannenkoek wilt toevoegen. Denk daarbij aan spek, ham, kip of zalm, verschillende hartige of zoete ingrediĆ«nten en diverse sauzen 

Ons pannenkoekenrestaurant is ook een uitstekende locatie voor een kinderfeestje. Niet alleen kan uw kind met zijn vriendjes en vriendinnetjes heerlijke pannenkoeken eten, ook aan onze speeltuin buiten en speelhoek binnen zullen zij plezier beleven. 
Voor de kinderfeestjes hebben wij een speciaal menu samengesteld, bestaande uit een Pipo- of Mamaloepannenkoek en een glas frisdrank, eventueel aangevuld met een kinderijsje. Bovendien gaan alle kinderen naar huis met een verrassing uit de schatkist. 

Kom voor een unieke pannenkoek in de buurt van Amersfoort naar 'Pannekoekboerderij De Hakhorst'.